زعفران جز گران قیمت ترین ادویه های موجود در دنیا است که صادرات و یا خرید و فروش آن در بازارهای جهانی یکی از کسب و کارهای بسیار پرسود خصوصا برای ایرانیان محسوب می شود. ایران اولین و برترین صادر کننده زعفران در دنیا است. قطعا می دانید که بیشترین زمین های زیر کشت برای زعفران در استان خراسان است. خیلی از خانواده ها در استان خراسان به کاشت زعفران مشغول هستن و از این طریق کسب درآمد می کنند.
شرکت های صادرات زعفران و وظایفشان
از زعفران برای رنگ عالی و طعم دهی فوق العاده اش به غذاها و نوشیدنی های مختلف استفاده می شود، در حال حاضر سرآشپزهای بسیار معروفی از سر تا سر جهان از زعفران در تهیه غذاهای مختلفی استفاده می کنند. تقاضا برای تهیه زعفران در بازارهای جهانی بسیار زیاد است و کشورهای زیادی برای خرید زعفران از ایران درخواست دارند.
شرکت های صادر کننده زعفران شرکت های معتبر و متمرکزی هستند که کار صادرات این ادویه بسیار گرانبها را بسیار راحت انجام می دهند، آن ها امکاناتی را ایجاد می کنند که زعفران های برداشت شده از زمین ها، به شیوه درستی بسته بندی شده و برای صادرات آماده باشند.
نکات مهم صادرات زعفران
شرکت های صادرات زعفران با توجه به نیاز مشتری های خارجی به خرید این ادویه با ارزش، استراتژی های قیمت گذاری صحیح و روش های بازاریابی بین المللی را اجرا می کنند و در نهایت، مراحل صادرات به خوبی انجام می شود. شرکت های بازرگانی و صادراتی که در زمینه صادرات ادویه، سبزیجات و میوه ها فعالیت دارند می توانند در این زمینه هم موفق عمل کنند.
میزان صادرات زعفران در دنیا بسیار قابل توجه است و حجم درآمد دلاری بدست آمده از آن هر ماه با رشد مثبتی مواجه می شود. اگر نگاه دقیقی به آمار و ارقام ثبت شده در منابع اصلی صادرات و واردات داشته باشید کاملا متوجه این تغییرات می شوید. فروش و صادرات بین المللی زعفران به کشورهای دیگر یک منبع درآمدی مثبت برای کشور ایران است.
قوانین اصلی صادرات زعفران
زعفران جز یکی از اصلی ترین محصولات صادراتی ایران به حساب می آید، به صورت کلی صادرات آن به 2 صورت فله ای در مقادیر نیم کیلویی و یک کیلویی و بسته بندی هایی با واحد گرم و مثقال انجام می شود.
بخشی از صادرات زعفران به وسیله مسافران و افرادی که برای زیارت به شهر مشهد می روند انجام می شود، که اصطلاحا به آن نوع صادرات، چمدانی گفته می شود. البته قوانین بسیار سختی در این خصوص اعمال می شود و میزان مجاز حمل زعفران برای هر مسافر و هر فردی با گذرنامه ایرانی، 100 گرم می باشد. لازم به ذکر است حمل چمدانی زعفران به کشورهای عربستان، سوریه و عراق کاملا ممنوع است.
نکاتی که باید درباره صادرات طلای سرخ بدانید
شرکت های صادر کننده زعفران که سال ها تجربه و مهارت در این حوزه دارند تقریباً با این مسیر آشنایی دارند اما در این بین افرادی هستند که قصد دارند به تازگی وارد دنیای پر درآمد صادرات زعفران شوند و یا تجربه کمی در این حوزه دارند. هر فرد عادی در جامعه نمی تواند فقط با خرید زعفران مرغوب و بسته بندی کردن آن وارد بازارهای جهانی زعفران شود! بدون داشتن مسیر دقیق موفقیت در این بازار امکان پذیر نیست.
نکات صادرات زعفران ایرانی
طبق آمار مهم ترین و اصلی ترین خریداران زعفران ایرانی کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند امارات متحده عربی، عربستان و عمان هستند. کشورهای اروپایی هم مانند ایتالیا، فرانسه، سوئد، سوئیس، اسپانیا و انگلستان هم متقاضیان خرید زعفران ایرانی هستند. میزان قابل توجهی از زعفران صادراتی ایرانی به کشور آمریکا، هند و آرژانتین صادر می شود.
برای صادرات انواع زعفران ایرانی، باید از قوانین و مقررات صادرات در کشور مبدأ و کشور مقصدتان اطلاعات کافی داشته باشید. شما برای صادرات زعفران علاوه بر کارت بازرگانی باید مجوزهای لازم را هم کسب کنید.
برای حضور در بازارهای بین المللی برای فروش زعفران به روش های بسیار قوی بازاریابی بین المللی نیاز دارید. اگر در قالب شرکت فعالیت می کنید یک تیم کارشناسی شده برای بازاریابی و فروش آماده کنید تا بتوانید برای مذاکرات بینالمللی آماده شوید.
بسیاری از متقاضیان خارجی، از فروشنده درخواست نمونه محصول دارند. سعی کنید بهترین و مرغوب ترین زعفران را به عنوان نمونه به مشتری ارائه کنید. موضوعی که بسیار اهمیت دارد این است که نمونه ارائه شده زعفران با محصول نهایی که صادر می کنید یکسان باشد؛ در غیر این صورت مشتری خود را از دست می دهید.
شرایط صادرات زعفران
شرایط صادرات زعفران هم مثل تمامی کالاهای صادراتی دیگر می باشد، اولین قدم در این خصوص شناخت و بررسی بازارهای هدف است، شما به عنوان صادر کننده محصول باید به خوبی کشورهایی که به این محصول نیاز دارند و قوانین حاکم در آن کشورها برای واردات را بشناسید تا بتوانید عملکرد خوبی داشته باشید.
صادرات زعفران از سه شیوه دریایی، هوایی و زمینی انجام می شود که انتخاب هر یک از این راه های حمل و نقل بین المللی با توافق 2 طرف معامله صورت می گیرد، اما نکته بسیار مهم در این خصوص، بیمه کردن کالا است، چون امکان خسارت به محموله وجود دارد و ممکن است در صورت بیمه نکردن کالای صادراتی خود با ضررهای زیادی رو به رو شوید.
شیوه صادرات زعفران
تمامی افرادی که به دنبال صادرات زعفران هستند باید به صورت کامل با شیوه صادرات زعفران آشنایی داشته باشند تا بتوانند با درک درستی از چگونگی صادرات زعفران، سود بیشتری را بدست آورند. شما در گام اول باید شناخت دقیقی از بازارهای هدف صادرات زعفران داشته باشید که در بالا توضیح دادیم، در واقع شما باید نیازهای کشورهای مختلف را شناسایی کنید تا بتوانید مطابق با آن، کالاهایی که درآمد زایی بیشتری برای شما دارند را صادر کنید.
نحوه صادرات زعفران هم مانند کالاهای دیگر می باشد، صادرات زعفران از 3 راه دریایی، هوایی و زمینی صورت می گیرد که هر یک از آن ها شرایط خاص، معایب و محاسنی دارند. روش دریایی یکی از کم هزینه ترین ها و روش هوایی سریع ترین راه صادراتی برای انواع محصولات صادراتی است. دقت کنید که شما برای صادرات زعفران باید مجوز صادرات مواد غذایی را داشته باشید، در غیر این صورت امکان صادرات زعفران را نخواهید داشت.
سوالات متداول
اهمیت صادرات زعفران در چیست؟
زعفران جز گران قیمت ترین ادویه های موجود در دنیا است که صادرات و یا خرید و فروش آن در بازارهای جهانی یکی از کسب و کارهای بسیار پرسود خصوصا برای ایرانیان محسوب می شود. ایران اولین و برترین صادر کننده زعفران در دنیا است.
شرایط صادرات زعفران چیست؟
شرایط صادرات زعفران هم مثل تمامی کالاهای صادراتی دیگر می باشد، اولین قدم در این خصوص شناخت و بررسی بازارهای هدف است، شما به عنوان صادر کننده محصول باید به خوبی کشورهایی که به این محصول نیاز دارند و قوانین حاکم در آن کشورها برای واردات را بشناسید تا بتوانید عملکرد خوبی داشته باشید. صادرات زعفران از